muanyagkereskedes webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

Ősz + Mécses,KoszorúKád, Rekesz, LádaEgyszer használatos


· Zsák, Fólia, Zacskó
· Pohár, Tányér, Evőeszköz

Hordó, Kanna, BallonIrodaszerVirágedény, Locsoló


· Virágcserép, Alátét
· Kaspó, Virágtál, Váza
· Fali és Függőcserép
· Talpas kehely, Dézsa
· Virágláda, Tálca, Szegély
· Locsoló, Permetező, Föld

Háztartás felszerelés


· Edény-Evőszközszárító
· Evőeszköz,-tartó, Kanál
· Tál, Tányér, Kelesztőtál
· Kancsó, Bögre, Pohár
· Fűszertató, Szűrő
· Hulladéktároló kül-beltéri
· Partvis, Seprű, Lapát
· Felmosó, pótfej, Nyél
· Kendő, Szivacs, Súroló
· Ételhordó, Ételdoboz
· Tálca,-húsos-ágy-hűtő
· Ruhaszárítás, Kefék
· Fürdőszoba, WC
· Reszelő, Szeletelő, Kés
· Szaggató, Prés, Nyitó
· Daráló, Mérleg,Tésztagép
· Lábas, Fazék, Tepsi
· Serpenyő, Sütőforma
· Sütés-Főzés kellékei
· Torta-Kenyértartó, Kosár
· Ablakmosó, Poroló, Elem
· Szeny.tartó,Vállfa, Vasalás
· Étk. alátét, Terítő, Tölcsér
· Termosz, Óra, Hőmérő
· Háziállat, Autó, Hobby
· Mosdótál, Vödör, Fogas
· Kávé-Teafőző, Szifon
· Polc, Tárolódoboz
· Lábtörlő, Sámli, Dugó
· Sütikiszúr,Vágó-gyúrólap
· Fogkefe, Fólia-tartó
· Minden egyébb

Játék, Gyerekbútor


· Szobai játék
· Udvari játék

Üveg, JénaiPorcelán, KerámiaVegyiárú, GyertyaKertibútor


· Szék, Pad, Tárolóláda
· Asztal, Zsúrkocsi
· Napozó,-ágy-szék, Párna
· Napernyő,-talp, Pavilon

Levendula-Pipacs mintásAlkatrész


· Kávéfőző
· Kukta
· Szifon

Tél + KarácsonyTavasz + HúsvétNyár + Befőzés,Grill


Vásárlói Tájékoztató

Szerződés


A Megrendelés elküldésével és annak Műanyag-kereskedés által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) és a 45/2014. Korm. rendelet alapján szerződés jön létre
 Vass Tibor E.V. (8617-Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 72. adószám: 51151575-2-34: nyilvántartási szám:1195124, Nyilvántartásba vevő hatóság: Balatonföldvár-Önkormányzat,  Vállalkozói Igazolvány szám: ES-386511. mint 
Eladó,
 
valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:


a) A szerződés tárgya a Muanyagkereskedes internetes áruházában található valamennyi árucikk.
b) Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt terméket, a megrendelésen megadott szállítási címre eljuttatni.
c) Az Eladó lehetőséget biztosít a megrendelt termék Személyes átvételére a telephelyén:Kőröshegy, Petőfi S. utca 72 
d) A Vevő köteles az általa megrendelt és a megadott címre kiszállíttatott árut átvenni. A vételárat, mely tartalmazza a termék árát és a szállítási költséget, legkésőbb az átvételkor köteles megfizetni. Amennyiben a rendelt termékeket nem veszi át vállalja, hogy a szállítási költséget megtéríti.
e) A vásárló részére kiállított számlát minden esetben a küldeményhez mellékeljük.
f) Vevő az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, ezen tényt írásban, /e-mail, fax , posta cím / köteles jelezni az Eladónak.
 A nyilatkozatát követően 14 napon belül kell a terméket visszaszolgáltatnia, az eredeti számlával, csomagolással együtt, az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket a Vevő fedezi. A határidő lejárta után a terméket nem vásároljuk vissza.
g) Az Eladó csak az előre utalásos fizetési mód választása esetén küld ismételt megerősítést, tájékoztatót, a pontos utalandó összegről. 
h) Az Eladó és a Vevő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek. Nem kerül iktatásra.
i) A szerződéskötés nyelve magyar.
j) A megrendelés elküldésével a Vevő nyilatkozik, hogy jelen vásárlási feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el, valamit tisztában van azzal, hogy rendelése fizetési   kötelezettséggel járó megrendelés. 
 A megrendelt, de át nem vett csomag címzetje részére a Vevő, ismételt rendelés esetén csak előre utalást fogad el.   
k) Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Siófok Városi Bíróság illetékességét kötik ki.
l) Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

 

Megrendelés


1. A kosár tartalma:
A web-áruházban megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
A legördülő menüben lehetősége van színt vagy formát magadni. A nyílra kattintva válasszon a lehetőségek közül.
2. Bejelentkezés:
Megrendelést regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. Lehetőség van regisztráció nélküli, alkalmi vásárlásra is. 

3. Számlázási és szállítási adatoItt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a "módosít" gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat, a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, mely SMS üzenet fogadására alkalmas, mert szállítás előtt erre a számra küldünk értesítést.
"Megjegyzés" rovatban kérjük adja meg kéréseit és tájékoztatást is itt küldhet.

4. Ellenőrzés:
Kérjük, ellenőrizze rendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Rendelés véglegesítése" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

5. Megrendelés
A megrendelés elküldéséhez el kell fogadnia a szállítási és fizetési feltételeket, melyet a felkínált üres négyzetre kattintással tehet meg. ezt követően küldje el a rendelésélt.
Ezt követően el kell fogadni az Adatvédelmi szabályzatot is.
Amennyiben annyi terméket rendelt, mely nincs készleten, a várható szállítási határidőről tájékoztatjuk Önt. Egyéb esetben a szállítás 4-6 munkanap.
Amennyiben a feladott csomagja felöl szeretne érdeklődni, rendelkezni, hívja a 06-1-3337777 telefonszámot. 

 

Áruátvétel


* Személyes átvétel: Lehetősége van a web áruházban felsorolt termékek személyesen történő átvételére telephelyünkön, nyitvatartási időben, melyet a Vevőszolgálat menüpont alatt olvashat. Telephelyünkön csak készpénzzel fizethet.  
*Kiszállítás, utánvétes fizetéssel: A megrendelt terméket a Magyar Posta által juttatjuk el a címzethez. A Magyar Posta kétszer viszi házhoz a küldeményt, ezt követően a címzetthez legközelebbi postán lehet átvenni további 5 munkanapig.
Törékeny csomag esetén minden esetben győzödjön meg a csomag épségéről és rendellenesség esetén kérjegy jegyzőkönyvezést, mert törésből eredő károkért a Posta felel.
*Kiszállítás előre utalással: Lehetőség van visszaigazolást követően a számla végösszegének előre történő átutalására. Ezen esetben a pénzt számlánkra kérjük elküldeni. A pontos végösszeg megérkezését követően adjuk csak fel a kért árut, így az átvételkor Önnek semmit nem kell fizetni.
Felhívjuk figyelmét, hogy az autómatikusan kapott rendelés visszaigazoláson kívül várja meg míg megerősítjük rendelését, hogy a kért áru rendelkezésre áll-e, és mennyi a várható postaköltség és csak ezt követően küldjön pénzt.
Kiszállítás előre utalással, Postán maradó: Visszaigazolást követően, előre át kell utalni a végösszeget és meg kell adni azon postahivatal címét ahol a csomagot szeretné átvenni. A pénz megérkezését követően a csomagot a kért postahivatalban lehet átvenni.

 

Szállítási díjak

Csak Magyarországi címekre szállítunk, az MPL futárszolgálattal. 

Díjtalan szállítást 
 Regisztrált viszonteladóknak, valamint Kőröshegy 50 km–es körzetében, /közúton mérve/ ha a vásárlási érték 50.000,- Ft-ot eléri. Kőröshegy 50-Km-es körzetén kívül       alkalmanként 1.200,-Ft csomagolási költség kerül felszámolásra, csomagok számától függetlenül. Szállítási határidő 4 munkanap.

Utánvét- Házhozszállítássa:
1 kg-ig 1.300,- Ft , 10 kg-ig 1.840,-Ft, 20 kg-ig 2.4300,-Ft. Nehezebb csomag feladása is lehetséges. 50.000,-ft feletti az utánvét esetén +200,-ft fizetendő. 

Előre utalás- Házhozszállítással: 1 kg-ig 1.100,-Ft, 10 kg-ig 1.630,-Ft, 20 kg-ig 2.130,-Ft. Lehetőség van nehezebb csomagok feladására is.

Postai átvétel-Előre utalással: 1 kg-ig 860,-Ft, 10 kg-ig 1.340,-Ft,  20 kg-ig 1.750,-Ft. Lehetőség van nehezebb csomag feladására is.

A terjedelmes vagy törékeny csomagok pótdíja: 1
 kg-ig 800,-Ft, 10 kg-ig 1.200,-Ft, 20 kg-ig 1.500,-Ft, 30 kg-ig 1.850,-Ft. 


 
Terjedelmes vagy törékeny ?

Üveg, Kerámia és Porcelán, valamint a zománcozott termékek minden esetben törékeny pótdíjjal kerülnek feladásra.
Terjedelmes pótdíjjal azon termék kerül feladásra, melynek 1 oldala a 75 cm-t meghaladja, vagy 3 oldala 200 cm-t eléri, továbba azon termék melynek alakja eltér a téglatesttől.

Amennyiben a törékeny jelzéssel átvett csomagban törött terméket talál, az átvételt követően 72 órán belül vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb i Postával és kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet. /A Posta kérheti a törött terméket, vagy képet a törés bizonyításához./  

Regisztráció

A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. A Műanyag-kereskedés semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja..Lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, ebben az esetben alkalmi veővként kell a rendelést leadnia.

 

Garancia

Amennyiben az átvett termék hibás, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A hibás termék visszajuttatásának
költsége a megrendelőt terheli, a cserélt termék szállítási költségét a Műanyag-kereskedés fizeti.
10.000,-Ft-ot meghaladó vételár felett 2 év szavatosságot vállalunk, Kérem ügyelni a rendeltetésszerü használatra. Garancia érvényesítése a termékhez minden esetben mellékelt számlával, valamint a termék Kereskedésünk címére történő eggyüttes visszajuttatásával történik. 

 


A vásárlástól való elállás joga

Megrendelés során a Vásárló élhet a 17/1999.és a 48/2014. Kormányrendeletben rögzített, "A távollevõk között kötött szerzõdés" feltétel nélküli elállási jogával.
Az áru átvételét követõ 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől. Önnek írásban /E-mail: vasstiboristvan@t-online.hu vagy Fax: 06-84-340518, esetleg levélben: Műanyag-kereskedés 8617-kőröshegy, Petőfi s.u. 72, közölnie kell, hogy az átvett termékre nem tart igényt. Önnek a nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül az árut vissza kell küldenie, vagy visszahozzni telephelyünkre, melynek költsége a Vevőt terheli. Mi a termék teljes vételárát visszatérítjük a Vevőnek. Amennyiben az áru olyan állapotban kerül visszaszállításra hozzánk, hogy azon sérülés látszik, vagy megállapítható, hogy használták, az okozott kárt a Vevőnek meg kell fizetnie.

 

Panaszával fordulhat 

Önkormányzat Jegyzője : 8617-Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 71
SM Kormányhivatal-Fogyasztóvédelmi Felügyelőség : 7400-Kaposvár, Csokonai u. 3
Nemzeti Adó és Vámhivatal : 7400-Kaposvár, Béke tér 1

   

Adatvédelem

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek csak a szállításhoz szükséges adatokat adjuk át. 
Megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám-lehetőség szerint mobil számot kérünk megadni, adószám amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57119/2012.

 

Képi megjelenítés

A web-áruházban megjelenő képek részben illusztrációk, nem minden esetben egyezik a termék és a mellérendelt kép.
Amennyiben a  termékek anyagára nincs utalás, akkor az minden esetben valamely műanyagból van, egyéb esetben az anyagra utalást teszünk a leírásban.

 

 Egységár-Gyűjtő-csomagolás    
 Annál a terméknél ahol a jogszabály előírja fel van tüntetve az 1 egységre vonatkozó ár. / db, liter, kg, méter /  Az árak a termék bővebb termékleírásában találhatók. / Kattintás a bővebb infóra. /
A bővebb termék információknál látható a gyűjtőcsomagolás menüpontbanl, hogy az adott termékből mennyi van egy csomagban ( kiskarton) !
Amennyiben nincs semmi feltüntetve, akkor az adott terméknél 1 db az irányadó.  

                   Elfelejtett jelszó !!! 
 
Amennyiben a regisztráció során megadott jelszavát elfelejtette, az alábbi linken igényelhet új jelszót !
https://muanyagkereskedes.hu/oldal/profil&file=pass.
Engedmények
A termék mellett feltüntetett mennyiségi engedmények semmilyen egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze.
Az akciós áron kínál termékekre további semmilyen engedmény nincs !
Vásárlás alkalmával csak 1 féle engedményt tudunk biztosítani.
Vásárlási összeg utáni engedményeink: 150.000,- ft feletti vásárlás esetén -5 % 
                                                                 300.000,-ft feletti vásárlásnál -8 %
                                                                 700.000,-ft feletti vásárlás esetén -10 %. A vásárlási összeg alkalmanként értendő
Viszonteladóknak a fenti összeghatárok éves szinten értendők és bruttó áron. Viszonteladóknak szállítási költség és vásárlási limit nincs, alkalmanként 1.200,-Ft csomagolási díjat számítunk fel, valamint ha az utánvét összege 50.000,-ft feletti +200,- ft fizetendő.

Bevásárlókosár

Aktuális ajánlat !Webáruház készítés és bérlés

0.0885 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc