AKCIÓS termékek !

Csatos 0,5 L üveg kerek
Csatos 0,5 L üveg kerek

bruttó 610 Ft
AKCIÓ! - 28%
bruttó 440 Ft

További akciós termékek

Termékeink

Vásárlói Tájékoztató

Szerződés


A Megrendelés elküldésével és annak Műanyag-kereskedés által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) és a 45/2014. Korm. rendelet alapján szerződés jön létre
 Vass Tibor E.V. (8617-Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 72 adószám: 51151575-2-34: nyilvántartási szám:1195124, Nyilvántartásba vevő hatóság: Balatonföldvár-Önkormányzat, mint 
Eladó,
 
valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:


a) A szerződés tárgya a Muanyagkereskedes internetes áruházában található valamennyi árucikk.
b) Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt terméket, a megrendelésen megadott szállítási címre eljuttatni.
c) Az Eladó lehetőséget biztosít a megrendelt termék Személyes átvételére a telephelyén:Kőröshegy, Petőfi S. utca 72 
d) A Vevő köteles az általa megrendelt és a megadott címre kiszállíttatott árut átvenni. A vételárat, mely tartalmazza a termék árát és a szállítási költséget, legkésőbb az átvételkor köteles megfizetni. Amennyiben a rendelt termékeket nem veszi át vállalja, hogy a szállítási költséget megtéríti.
e) A vásárló részére kiállított számlát minden esetben a küldeményhez mellékeljük.
f) Vevő az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, ezen tényt írásban, /e-mail, fax , posta cím / köteles jelezni az Eladónak.
 A nyilatkozatát követően 14 napon belül kell a terméket visszaszolgáltatnia, az eredeti számlával, csomagolással együtt, az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket a Vevő fedezi. A határidő lejárta után a terméket nem vásároljuk vissza.
g) Az Eladó csak az előre utalásos fizetési mód választása esetén küld ismételt megerősítést, tájékoztatót, a pontos utalandó összegről. 
h) Az Eladó és a Vevő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek. Nem kerül iktatásra.
i) A szerződéskötés nyelve magyar.
j) A megrendelés elküldésével a Vevő nyilatkozik, hogy jelen vásárlási feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el, valamit tisztában van azzal, hogy rendelése fizetési   kötelezettséggel járó megrendelés.              
k) Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Siófok Városi Bíróság illetékességét kötik ki.
l) Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

 

Megrendelés


1. A kosár tartalma:
A web-áruházban megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
A legördülő menüben lehetősége van színt vagy formát magadni. A nyílra kattintva válasszon a lehetőségek közül.
2. Bejelentkezés:
Megrendelést regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. Lehetőség van regisztráció nélküli, alkalmi vásárlásra is. 

3. Számlázási és szállítási adatoItt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a "módosít" gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat, a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, mely SMS üzenet fogadására alkalmas, mert szállítás előtt erre a számra küldünk értesítést.
"Megjegyzés" rovatban kérjük adja meg kéréseit és tájékoztatást is itt küldhet.

4. Ellenőrzés:
Kérjük, ellenőrizze rendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Rendelés véglegesítése" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

5. Megrendelés
A megrendelés elküldéséhez el kell fogadnia a szállítási és fizetési feltételeket, melyet a felkínált üres négyzetre kattintással tehet meg. ezt követően küldje el a rendelésélt.
Ezt követően el kell fogadni az Adatvédelmi szabályzatot is.
Amennyiben annyi terméket rendelt, mely nincs készleten, a várható szállítási határidőről tájékoztatjuk Önt. Egyéb esetben a szállítás 4-6 munkanap.
Amennyiben a feladott csomagja felöl szeretne érdeklődni, rendelkezni, hívja a 06-1-3337777 telefonszámot. 

 

Áruátvétel


* Személyes átvétel: Lehetősége van a web áruházban felsorolt termékek személyesen történő átvételére telephelyünkön, nyitvatartási időben, melyet a Vevőszolgálat menüpont alatt olvashat. Telephelyünkön bankkártyával is fizethet.  
Utánvétes rendeléseket is fizetheti bankkártyával a futárnál !
*Kiszállítás, utánvétes fizetésse: A megrendelt terméket a Magyar Posta által juttatjuk el a címzethez. A Magyar Posta kétszer viszi házhoz a küldeményt, ezt követően a címzetthez legközelebbi postán lehet átvenni további 5 munkanapig Törékeny csomag esetén minden esetben győzödjön meg a csomag épségéről és rendellenesség esetén kérjegy jegyzőkönyvezést, mert törésből eredő károkért a Posta felel. A csomag kibontásat követően tapasztalt törés esetén 72 órán belül jelezze reklamációs igényét a legközelebbi postán.
*Kiszállítás előre utalással: Lehetőség van visszaigazolást követően a számla végösszegének előre történő átutalására. Ezen esetben a pénzt számlánkra kérjük elküldeni. A pontos végösszeg megérkezését követően adjuk csak fel a kért árut, így az átvételkor Önnek semmit nem kell fizetni. 
Felhívjuk figyelmét, hogy az autómatikusan kapott rendelés visszaigazoláson kívül várja meg míg megerősítjük rendelését, hogy a kért áru rendelkezésre áll-e, és mennyi a várható postaköltség és csak ezt követően küldjön pénzt.
Kiszállítás előre utalással, Postán maradó: Visszaigazolást követően, előre át kell utalni a végösszeget és meg kell adni azon postahivatal címét ahol a csomagot szeretné átvenni. A pénz megérkezését követően a csomagot a kért postahivatalban lehet átvenni. Lehetősége van küldeményét csomag-autómatában is átvenni.


Szállítási díjak

Csak Magyarországi címekre szállítunk, az MPL futárszolgálattal. 

Díjtalan szállítás:
 Regisztrált viszonteladóknak, vagy ha a vásárlási érték 100.000,- Ft-ot eléri, Kőröshegy 50 KM-es körzetén belül. Törékeny vagy Terjedelmes csomag pótdíját minden esetben felszámoljuk.
Kőröshegy 50-Km-es körzetén kívül alkalmanként 1.500,-Ft csomagolási költség kerül felszámolásra, a csomagok számától függetlenül. Szállítási határidő 4 munkanap.

Utánvét fizetés - Házhozszállítássa: 1 kg-ig 1.620,-Ft, 10 kg-ig 2.130,-Ft, 20 kg-ig 2.730,-Ft. Nehezebb csomag feladása is lehetséges. 50.000,-ft feletti utánvét esetén +510,-Ft pótdíj. 

Előre utalás - Házhozszállítással: 
1 kg-ig 1.330,-Ft, 10 kg-ig 1.840,-Ft, 20 kg-ig 2.440,-Ft. Lehetőség van nehezebb csomagok feladására is.

Postán átvehető - Előre utalással: 1 kg-ig 1.40,-Ft, 10 kg-ig 1.520,-Ft,  20 kg-ig 1.810,-Ft. Lehetőség van nehezebb csomag feladására is.

Terjedelmes csomag pótdíja:
1 kg-ig 1.280,-Ft, 10 kg-ig 1.760,-Ft, 20 kg-ig  2.340,-Ft, 30 kg-ig 2.820,-Ft. 

Törékeny csomag pótdíja:  1 kg-ig 960,-Ft, 10 kg-ig 1.320,-Ft, 20 kg-ig 1.750,-Ft. 30 kg-ig 2.120,-Ft.

 Amennyiben a csomag terjedelmes és törékeny is csak a terjedelmes pótdíjat kell fizetni.

 
Terjedelmes vagy törékeny ?

Üveg, Kerámia és Porcelán, valamint a zománcozott termékek minden esetben törékeny pótdíjjal kerülnek feladásra.
Terjedelmes pótdíjjal azon termék kerül feladásra, melynek 1 oldala a 75 cm-t meghaladja, vagy 3 oldala 200 cm-t eléri, továbba azon termék melynek alakja eltér a téglatesttől.

Amennyiben a törékeny jelzéssel átvett csomagban törött terméket talál, az átvételt követően 72 órán belül vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi Postával és kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet. /A Posta kérheti a törött terméket, vagy képet a törés bizonyításához./  

Regisztráció

A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. A Műanyag-kereskedés semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja..Lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, ebben az esetben alkalmi veővként kell a rendelést leadnia.

 

Garancia

Amennyiben az átvett termék hibás, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A hibás termék visszajuttatásának
költsége a megrendelőt terheli, a cserélt termék szállítási költségét a Műanyag-kereskedés fizeti.
10.000,-Ft-ot meghaladó vételár felett 2 év szavatosságot vállalunk, Kérem ügyelni a rendeltetésszerü használatra. Garancia érvényesítése a termékhez minden esetben mellékelt számlával, valamint a termék Kereskedésünk címére történő eggyüttes visszajuttatásával történik. 

 


A vásárlástól való elállás joga

Megrendelés során a Vásárló élhet a 17/1999.és a 48/2014. Kormányrendeletben rögzített, "A távollevõk között kötött szerzõdés" feltétel nélküli elállási jogával.
Az áru átvételét követõ 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől. Önnek írásban /E-mail:muanyag@kabelnet.hu vagy Fax: 06-84-340518, esetleg levélben: Műanyag-kereskedés 8617-kőröshegy, Petőfi s.u. 72, közölnie kell, hogy az átvett termékre nem tart igényt. Önnek a nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül az árut vissza kell küldenie, vagy visszahozzni telephelyünkre, melynek költsége a Vevőt terheli. Mi a termék teljes vételárát visszatérítjük a Vevőnek. Amennyiben az áru olyan állapotban kerül visszaszállításra hozzánk, hogy azon sérülés látszik, vagy megállapítható, hogy használták, az okozott kárt a Vevőnek meg kell fizetnie.

 

Panaszával fordulhat 

Önkormányzat Jegyzője : 8617-Kőröshegy, Petőfi Sándor utca 71
SM Kormányhivatal-Fogyasztóvédelmi Felügyelőség : 7400-Kaposvár, Csokonai u. 3
Nemzeti Adó és Vámhivatal : 7400-Kaposvár, Béke tér 1

   

Adatvédelem

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek csak a szállításhoz szükséges adatokat adjuk át. 
Megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám-lehetőség szerint mobil számot kérünk megadni, adószám amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57119/2012.

 

Képi megjelenítés

A web-áruházban megjelenő képek részben illusztrációk, nem minden esetben egyezik a termék és a mellérendelt kép.
Amennyiben a  termékek anyagára nincs utalás, akkor az minden esetben valamely műanyagból van, egyéb esetben az anyagra utalást teszünk a leírásban.

 

     

                Elfelejtett jelszó !!! 
 
Amennyiben a regisztráció során megadott jelszavát elfelejtette, az alábbi linken igényelhet új jelszót !
https://muanyagkereskedes.hu/oldal/profil&file=pass.

Engedmények

A termék mellett feltüntetett mennyiségi engedmények semmilyen egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze.
Az akciós áron kínál termékekre további semmilyen engedmény nincs !
Vásárlás alkalmával csak 1 féle engedményt tudunk biztosítani.
Vásárlási összeg utáni engedményeink: 150.000,- ft feletti vásárlás esetén -5 % 
                                                                 300.000,-ft feletti vásárlásnál -8 %
                                                                 700.000,-ft feletti vásárlás esetén -10 %.
Viszonteladóknak a fenti összeghatárok éves szinten értendők, bruttó áron.
Viszonteladóknak szállítási költség és vásárlási limit nincs, postai szállítás esetén alkalmanként 1.500,-Ft csomagolási díjat számítunk fel,
valamint ha az utánvét összege 50.000,-ft feletti +510,-Ft a pótdíj/ 50 ezer forintonként. 

Tel: 06-84-340-518

Bevásárlókosár

Aktuális ajánlat !
Webáruház készítés és bérlés

0.1 mp
Vevőszolgálat

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés